Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

Οι δέκα εντολές

Ή αλλιώς, "Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο". Δέκα tips για να περάσετε εσείς καλά και οι άλλοι καλύτερα. Πάμε:
1) Πάρε μαζί σου λίγους (και καλούς). Από τότε που ήμασταν έφηβοι, οι μεγάλες αντροπαρέες είναι απωθητικές στις γυναίκες. Ο πολύς αντρικός χαβαλές τις ξενερώνει. Δεν μπορεί να υπάρξει ερωτική ατμόσφαιρα, με τέτοιες προϋποθέσεις. Οι στριπτιζούδες δεν εξαιρούνται του κανόνος. Ακόμα κι αν πας για πλάκα, κάντην με γούστο και μέτρο.
2) Αποφάσισε γιατί πας. Όπως σε κάθε περίσταση στη ζωή, έτσι κι εδώ, πρέπει να ξέρεις για ποιο λόγο πας στο στριπτιζάδικο: θέλεις fun, θέλεις να αισθανθείς ψεύτικο ερωτισμό, έμαθες πως κάποιες από το μαγαζί κάνουν βίζιτες και θες να δοκιμάσεις ή σου αρέσει κάποια κοπέλα και θες να την κατακτήσεις; Αποφάσισε και συμπεριφέρσου αναλόγως.
3) Πήγαινε αργά. Δεν πάμε σε στριπτιζάδικο…μεσημεριάτικα. Ούτε μόλις ανοίξει, δηλαδή κατά τις 11 το βράδυ. Η καλύτερη ώρα είναι κατά τις 4 το πρωί. Ο λόγος είναι απλός. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεις καλό τραπέζι ή καναπέ – αφού ο κόσμος είναι λιγότερος. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι κοπέλες έχουν ήδη δουλέψει ένα πεντάωρο και μάλλον έχουν πετύχει το στόχο των χρημάτων που είχαν θέσει ξεκινώντας. Αυτό σημαίνει πως είναι πιο χαλαρές και δεν θα σε κοιτούν στην…τσέπη συνεχώς.
4) Μην είσαι αγενής. Θα έρθουν πολλές κοπέλες να σου ζητήσουν παρέα ή χορό, πριν να συναντήσεις τη γυναίκα των ονείρων σου. Μπορείς να αρνηθείς με ωραίο τρόπο. Να είσαι ευγενικός, όχι όμως υποχωρητικός μαζί τους. Μην τους μιλάς άσχημα ή απότομα. Όσο κι αν δεν το πολυπιστεύεις, μπορεί να πληγωθούν. Κι αν όχι, να είσαι σίγουρος πως θα πουν σε όσες κοπέλες προλάβουν, πως είσαι μεγάλος μαλάκας.
5) Κέρνα πραγματικά ποτά. Όταν κεράσεις ποτά τη γυναίκα που γουστάρεις, φρόντισε να είναι πραγματικά. Πολλές φορές ο μπάρμαν βάζει νεράκι στο ποτήρι ή για οικονομία ή γιατί του το ζητάει η κοπέλα. Μύρισε με τρόπο το ποτήρι της κι αν διαπιστώσεις πως δεν είναι ποτό, ρώτα την αν πίνει. Αν σου πει ναι, στο επόμενο ποτό τόνισέ το στον σερβιτόρο, να είναι πραγματικό. Αν δεν πίνει, κανόνισε την πορεία σου. Μάλλον δεν θα ευχαριστηθείς με την παρέα της: είναι επαγγελματίας και θα σου πει το παραμύθι της, χωρίς τίποτα το ξεχωριστό. Ένας χρυσός κανόνας λέει: "Γυναίκα που πίνει, μην την φοβάσαι". Που σημαίνει πως αφού πίνει, θα ζαλιστεί, θα χαλαρώσει, μπορεί να ξεχάσει ποια είναι και ποιος είσαι και να είναι πιο αυθόρμητη.
6) Έσο πρωτότυπος. Όταν αρχίσεις να μιλάς με μια κοπέλα, φρόντισε να είσαι, κατά το δυνατόν, πρωτότυπος. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχει ακούσει τις ίδιες μαλακίες από πελάτες! Κι αν ξενερώσει με όσα λες, έχεις λιγότερες πιθανότητες να περάσεις καλά. Γι’ αυτό, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Και να θυμάσαι κάτι: όσο πιο αληθινός είσαι μαζί της, τόσο πιο αληθινή θα είναι κι αυτή.
7) Κράτα λογαριασμό. Όση ώρα εσύ και η παρέα σου πίνετε, κερνάτε κοπέλες ή κάνετε χορούς, φροντίστε ένας απ’ όλους να κρατάει λογαριασμό, ειδικά αν είστε για πρώτη φορά στο μαγαζί. Έστω στο περίπου. Έτσι θα μπορείτε να ελέγξετε στο τέλος τι θα πληρώσετε. Υπάρχει περίπτωση να πάνε να σας "φάνε", που σημαίνει να σας κλέψουν. Και τότε, χαράματα, είναι πολύ δύσκολο να θυμηθείτε τι είχατε ξοδέψει.
8) Να είσαι large με τους σερβιτόρους. Μην τσιγκουνευτείς το πουρμπουάρ στο τέλος. Ειδικά αν έχεις σκοπό να πηγαίνεις συχνά στο μαγαζί. Είναι ο λογαριασμός 280; Δώσε και 20 στο σερβιτόρο. Είναι 550 ευρώ; Δώστου ένα πενηντάρικο. Ο σερβιτόρος είναι τα μάτια σου στο μαγαζί. Αυτός θα σου φωνάξει την κοπέλα που θα του ζητήσεις, αυτός θα φροντίσει να της φέρνει κανονικά ποτά, αυτός θα σε πληροφορήσει – όχι φυσικά από τις πρώτες φορές – ποια κοπέλα κάνει extras ή ποια κάνει βίζιτα, θα σε ενημερώσει ποια είναι μαλακισμένη, ξενέρωτη ή καβλιάρα.
9) Κάνε focus. Γύρνα αν θες κάμποσα στριπτιζάδικα, να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο. Ποιο έχει περισσότερες γυναίκες του γούστου σου. Σε ποιο οι μουσικές επιλογές σε βρίσκουν σύμφωνο. Μα όταν αποφασίσεις, τότε σταμάτα τις γύρες. Θα πηγαίνεις στο ίδιο μαγαζί. Έτσι εκεί θα σε γνωρίζουν όλοι, από τον πορτιέρη και τον παρκαδόρο, ως τον μετρ και τις κοπέλες. Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι αυτό. Για να είσαι αναγνωρίσιμος, δεν χρειάζεται να πηγαίνεις πέντε φορές την εβδομάδα. Αρκεί οι εμφανίσεις σου να έχουν ρυθμό και επαναληπτικότητα.
10) Ου μπλέξεις. Ασχολήσου με την παρέα σου, όχι με τις γύρω παρέες. Κοίτα τις κοπέλες σας, όχι τις κοπέλες των άλλων τραπεζιών. Κι αν παρατηρείς τους άλλους, κάντο με τρόπο, μην καρφώνεσαι. Αν παρ’ ελπίδα ξεκινήσει καβγάς, μην προσπαθήσεις να διευθετήσεις την κατάσταση. Υπάρχουν άλλοι για την δουλειά αυτή. Αν κάποιος σε προκαλέσει, μην βιαστείς να ανταποδώσεις. Κοίτα πρώτα καλά τι συμβαίνει και ποιος είναι και αν χρειαστεί δώσε τόπο στην οργή. Δεν πήγες εκεί για μποξ ή κικ-μπόξινγκ, πήγες να καβλαντίσεις.

Αυτές είναι οι δέκα εντολές, για ένα καλό strip-clubbing. Και κάτι ακόμα: ιδανικό θα ήταν στην αρχή της περιήγησής σου σε τέτοιους χώρους, να ακολουθήσεις κάποιον που ξέρει, κάποιον "έμπειρο και πολυταξιδεμένο". Έτσι θα είσαι πιο χαλαρός, θα ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις και τι όχι.
Πάρε βαθιά ανάσα. Άνοιξε καλά τα μάτια σου και βούτα!

23 σχόλια:

So_Far είπε...

Ειδικά με το τελευταίο που έγραψες βλέπω τον αντρικό πληθυσμό να σου έρχεται σύσσωμος για να τους κάνεις 'εκπαιδευτικές'. Καλό κουράγιο..

flexxus είπε...

Σόφο,αν κάποιος είχε μυαλό να σκεφτεί και να οριοθετήσει όλα τα παραπάνω(εκτός απο εσένα φυσικά),στα στριπτιζάδικα θα γύρναγε?Για τους πιο πολλούς που πάνε εκεί,αυτά είναι πυρηνική φυσική!!

Απολλώνια είπε...

Μόλις αποφάσισα πως την επόμενη φορά που θα βγώ βράδυ, θα πιώ νεράκι.
;)
(δεν πείθω, το ξέρω...)
Καλημέρα

Λούκι είπε...

Μία καλημέρα στον "έμπειρο και πολυταξιδεμένο"!
Ακόμα περιμένω..!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή αυτός είναι ο δεκάλογος του καλού στριπτιζόβιου;

μια ερώτηση που δεν αναφέρεται...

"Πρέπει ή όχι ο σωστός στριπτιζο-θαμώνας να παίρνει μαζί του ταπεράκια;"

neuclone είπε...

Ενα εγχειρίδιο χρήσης άγνωστε φίλε Σόφο, θα έπρεπε να συνοδεύεται από ένα Top-10.

Οι πιστοί περιμένουν...

Кроткая είπε...

"Έσω πρωτότυπος".
Πολύ χρήσιμη συμβουλή. Αλλά το "έσο" γράφεται με -ο- (με -ω- σημαίνει άλλο πράγμα).

Μακάρι αν την ακολουθούσατε και στην καθημερινή σας ζωή, αλλά μπααααα!....

Ανώνυμος είπε...

Παρότι εκτιμώ τον κατάλογό σου και σκοπεύω να τον αποστηθίσω (μπας και ξεστραβωθώ), προσωπικά νιώθω να καλύπτομαι με την μία και μοναδική συμβουλή του Παπαγιαννόπουλου: "Την χούφτωσες; Χούφτωστη, χούφτωστη!"

Καλός γιατρός.

;^)

allmylife είπε...

μπράβο Κροτούλα μου!!!


α, γειά σου Σοφοκλή, παιδί μου.

Кроткая είπε...

εγώ είχα ορκιστεί να μην ξαναμπώ εδώ μέσα, αλλά έχε χάρη που περνάω για να βλέπω την allmylife.

:ΡΡΡΡΡΡ

NinaC είπε...

Τώρα νοιώθω πλήρης ως άνθρωπος!

Dawkinson είπε...

καλημέρα σοφέ γκρέγκ!
Ωραίο! Την επόμενη φορά που θα στείλω τον δικό μου στο ανάλογο joint, για να βγω με τον άλλο, θα του πω ν' ακολουθήσει τις οδηγίες σου. Αλλά, βρε παιδί μου, λέμε τώρα και με το μπαρδόν, μήπως το κοριτσάκι στις 4 το πρωί, ειδικά όταν το ποτίσει με αλκοόλ και μετά από τόσους johns που έχει φάει στη μάπα για το μεροκάματο, μήπως λέω, τον πάρει βαθιά(τον υπνάκο, καταλήξει σε coitus interuptus το νταραβέρι με τον δικό μου και μου την πέσει ορεξάτος πάνω στο REM μου; Κατά τ'άλλα, μια χάρα μας τα λες ;)))))
-Dawn

Dawkinson είπε...

Βάλε και το εξτρα 'r' στη λατινικούμπα, γιατί έχω ένα θέμα με την ορθογραφία και δε θέλω να το συζητήσω.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Ωραία και ξηγημένα μας τα λες,που θα λεγε τώρα και η Αννίτα(Πάνια).
Λες κάπου για μαλακισμένες,ξενέρωτες και καβλιάρες(προφανώς απ όλα έχει το μαγαζί και έτσι πρέπει,όπως και ο γνωστός "μπαξές").
Εγώ που ανήκω(κατά κοινή ομολογία)στην κατηγορία της καβλιάρας,έχεις κανένα αντίστοιχο κοριτσάκι να μου συστήσεις;Σε τι μέρη πας;Αν δε μπορείς να γράψεις δημοσίως,υπάρχουν και τα emails.
Να σαι καλά!

------ είπε...

με τοσες προυποθέσεις που βάζεις βλέπω να κλείνουνε τα μαγαζια και να πεινάει κόσμος....

Sofogreg είπε...

@ switch_off

Ξέρεις ότι οι πιο πολλές προτάσεις είναι από γυναίκες;

@ flexxus

Δεν είναι πάντα έτσι. Κι εγώ τα περισσότερα από ανθρώπους της πιάτσας τα έμαθα.

@ απολλώνια

Το νερό της φωτιάς;
Φιλί.

@ λούκι

Όταν δίνω υποσχέσεις, τις κρατάω. Άλλο αν καθυστερώ λιγάκι...

@ vtsib

Όταν πας σε ένα εστιατόριο να φας, παίρνεις μαζί σου ταπεράκι με φαγητό; Ε;;
Κάτσε και φάτο σπίτι!

@ neuclone

Υπομονή, άγνωστε - προς το παρόν - φίλε neuclone.

@ krotkaya

Από σήμερα σου βρήκα και άλλο επώνυμο:
Krotkaya Lidell Scott. Γουστάρεις;
Ευχαριστώ πάντως για τη διόρθωση.
Τώρα για την πρωτοτυπία στην καθημερινή ζωή, τι να πω βρε μικροαστούλα...

@ mpampakis

Το θέμα είναι να σε χουφτώνει κι αυτή που και που. Και να θέλει. Δεν συμφωνείς;

@ allmylife

Γεια σας μητέρα!

Sofogreg είπε...

@ dawkinson

Μιλάμε για απίστευτους οργανισμούς dawk. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να πιούν και να συνεχίζουν με ζήλο το θεάρεστο έργο τους. Μη φοβάσαι, ο δικός σου θα έρθει πίσω και δεν θα μπορεί να βγάλει το παντελόνι του.

@ gitsaki

Για πρώτη γνωριμία με γυναίκα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα!
Μου είπες πως είσαι καβλιάρα (κατά γενική ομολογία μάλιστα), μου ζητάς να σου βρω και γκόμενα από πάνω. Μάλιστα. Οκ.
Σημ: Ποιο e-mail;

@ nana tsouma

Δεν πεινάνε ποτέ αυτές, Νανά. Η τέχνη της παραπλάνησης έχει πολλές εφαρμογές. Τώρα για τους καταστηματάρχες, μη σου πω πως θα το χαρώ κιόλας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ναταλία είπε...

"Γυναίκα που πίνει μην την φοβάσαι...."

Παρότι το πλήρωσα ακριβά αυτό, υποκλίνομαι...

Leon / σουταχαπει είπε...

Σου τα είχα πει.

Ανώνυμος είπε...

σωστος

Goudaki! είπε...

Τώρα έμαθα όλα όσα ήθελα στη ζωή μου!!! Χεχε!

Ανώνυμος είπε...

εγώ κόλλησα στα ποσά: 280!!! 550!!!! Πόσο μλκ πρέπει να είναι κανείς για να δώσει τόσα λεφτά για ένα κ@λ@τρ@ψ@μο;;;Δεν έχω πάει ποτέ σε στριπτιζάδικο. Και σε ευχαριστώ, γιατί χάρη σε οσα έγραψες, δεν πρόκειται να πάω ποτέ