Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2007

Το striptease της "allmylife"

Την γνωρίσατε. Είναι αυτό που νομίζετε. Είναι και πολλά άλλα. Δεν είναι τίποτα απ’ όσα φαντάζεστε. Είναι ένα συναπάντημα, με ελαφρό περπάτημα. Την βλέπεις ή την διαβάζεις, την ακούς ή την συναντάς, το ίδιο είναι. Και εκεί που αφουγκράζεσαι να δεις περί τίνος πρόκειται, έχει ήδη μπει μέσα σου, με τέτοια άνεση που δεν έχω ματασυναντήσει. Μπαίνει στο μυαλό και την ψυχή σου. Ούτε καν το επιδιώκει, αυτή την εντύπωση σου δίνει. Και όμως μπαίνει και αλωνίζει, από νεραϊδογενιά, μην το ξεχνάτε ποτέ – για τον εαυτό της το λέει και έτσι είναι.

Δεδομένα

  • Είναι αυθεντική. Wysiwyg (νομίζω πως έτσι το λένε οι κομπιουτεράδες), δηλαδή “what you see is what you get”. Δεν προσποιείται, είναι αυτό που φαίνεται. Κι αν καμιά φορά παίζει και λίγο θέατρο, είναι για καλό σκοπό. Κάποιον δε θέλει να στενοχωρήσει, κάποιον θεωρεί σε αδύναμη θέση.

  • Είναι αληθινή. Μπορεί να λέει ψέματα, όταν κρίνει πως χρειάζονται, ποτέ όμως δεν υπήρξε ψεύτικη.

  • Είναι δίκαιη. Αυτό όμως δεν λέει και πολλά, από την στιγμή που τα κριτήρια οι κώδικες και οι νόμοι είναι της απολύτου αποδοχής της, αυστηρώς προσωπικοί. Θέλω να πω πως είναι δίκαιη, μα στους άλλους μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται άδικη. Αυτή δεν αισθάνεται έτσι. Αν ποτέ αισθανθεί, θα ζητήσει με λόγια και έργα συγγνώμη.

  • Η αισθητική, με την ευρύτερη έννοια, είναι από τις υψηλότερες αξίες της. Αισθητική σε όλους και για όλα, πολυεπίπεδη και ασυμβίβαστη. Πόσο κουραστικό είναι αυτό μερικές φορές, δεν φαντάζεστε…

  • Είναι Κεφαλλονίτισα. 100%. Αυτά.

  • Το θυμικό της, είναι το κέντρο της ύπαρξής της. Κυριαρχεί επάνω της. Το ακολουθεί, δείχνει σα να μην μπορεί να κάνει αλλιώς. Μπορεί να χαρεί όσο δεν έχει χαρεί άνθρωπος. Και μέσα σε πέντε λεπτά να νοιώθει τόση δυστυχία, όσο λίγοι άνθρωποι έχουν νοιώσει. Και τα δύο με την ίδια ένταση. Με την ίδια αλήθεια. Από το θυμικό προέρχεται και ο θυμός… Ή το αντίθετο, τι σημασία έχει;

  • Σιχαίνεται τα ανθρωπάκια. Όσο τίποτα. Μην μπερδεύεστε, όχι τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή που δεν στάθηκε καλή η ζωή μαζί τους, τα ανθρωπάκια, ιδίως αυτά που έχουν και δύναμη ή λεφτά. Είναι απέναντί τους. Πάντα.

  • Δεν μπορεί τους δειλούς άντρες. Τους δειλούς, όχι τους φοβισμένους.

  • Δεν μπορεί τους δήθεν. Τους μυρίζεται από χιλιόμετρα μακριά. Τους αποφεύγει διακριτικά, αν γίνεται. Αλλιώς καθόλου διακριτικά!

  • Υπερασπιστής των αδυνάτων! Batman και Superman μαζί, δύο σ’ ένα σαν το Vidal Sasoon. Θεωρεί υποχρέωσή της να παρέμβει όταν κάποιος είναι σε δύσκολη θέση. Ή όταν αυτή νομίζει πως είναι έτσι. Αυτό το τελευταίο είναι πρόβλημα, πιστέψτε με! Ποιον υπερασπίζεται; Οποιονδήποτε. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση, αρκεί να πιστέψει πως βρίσκεται σε αδύναμη θέση.

  • Φιλόζωη. Μπα, δεν αρκεί αυτή η λέξη. Δεν μπορώ να βρω όμως άλλη. Η αγάπη της για τα ζώα δεν μπορεί να περιγραφεί, μόνο να την καταλάβεις μπορείς την ώρα που τη δείχνει σε κάποιο ζωντανό. Άλλο πρόβλημα κι αυτό. Πιστέψτε με και πάλι, ξέρω τι σας λέω…

  • Εγωίστρια και ξεροκέφαλη. Πολύ. Πιο πολύ κι από πολύ. Βράχος. Αμετακίνητη. Δεν της αλλάζεις άποψη – ειδικά αν έχει προέλθει από κάτι που έχει η ίδια βιώσει – με ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο που σου παραχωρεί, αν σε αγαπάει, είναι να κάνει πως πείστηκε. Τίποτα άλλο.

  • Ευαίσθητη. Πληγώνεται εύκολα. Πριν απ’ όλους το ξέρει η ίδια πως είναι έτσι. Αποτέλεσμα; Για να μην πληγωθεί, μπορεί να ισοπεδώσει με την επίθεσή της κάποιον. Για να προλάβει τη δική του. Συνήθως, έχει δίκιο…

  • Πιστεύει στον Χριστό. Όπως λέει και η ίδια, στο Χριστό, όχι στο Θεό. Τώρα πώς τα διαχωρίζει, προσπαθώ να καταλάβω εδώ και 23 χρόνια. Μην της μιλήσετε όμως για παπαδαριό! Τους σιχαίνεται, με ελάχιστες εξαιρέσεις αγίων ανθρώπων – έναν είχα την τύχη να της τον γνωρίσω εγώ.

Πώς σας φάνηκε το striptease της allmylife; Αν έχει κι άλλο; Μα φυσικά, δεν είναι όμως σωστό να την αφήσω και τσίτσιδη. Εξάλλου, με τι θα έχω να την εκβιάζω, αν δεν μου κάνει κάποιες φορές αυτό που θέλω; Ε; Μην ξεχνάτε, είμαι ο πλέον έγκριτος allmylife-ολόγος, κανείς δεν ξέρει όσα εγώ!
Είσαστε τυχεροί που τη συναντήσατε. Ήρθε στη ζωή σας. Δεν ξέρω αν θα χαρείτε ή θα σας προκαλέσει θλίψη. Για ένα είμαι όμως σίγουρος: θα περάσετε έντονα μαζί της, αληθινά και παθιασμένα. Το προκαλεί αυτό, η νεραϊδογενιά που λέγαμε.
Δεν ξέρω για πόσο θα μείνει μαζί σας. Ένα σας λέω όμως: αν φύγει, θα φταίτε εσείς. Κάτι δεν υπολογίσατε, κάτι από τα χιλιάδες μικρά ή μεγάλα που την ενοχλούν. Αυτή δεν φταίει, πολλέσ φορές ούτε καν θέλει να φύγει. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς...
Και μην παρασυρθείτε και απαιτήσετε αποκλειστικότητα! Αυτό ξεχάστε το. Αυτήν την χαρίζει μόνο εκεί που η ίδια αποφασίζει, κι αυτό πολύ σπάνια. Μην σας στενοχωρεί όμως αυτό. Καλύτερα. Δεν ξέρετε τι κέρατο βερνικωμένο που είναι! Για φανταστείτε να την έχετε και αποκλειστικά!
Και μια υποσημείωση: όποιος ή όποια απ’ αυτά που έγραψα αισθανθεί ανασφάλεια, τότε δεν καταλαβαίνει ούτε εμένα, ούτε την allmylife. Είναι μακριά νυχτωμένος.


Επίλογος

Στην αίθουσα του αεροδρομίου στην Αβάνα, κάθεται σε ένα τραπέζι, κοιτώντας έξω από την τζαμαρία το αεροπλάνο που μόλις προσγειώθηκε. Αυτό που σε λίγο θα απογειωθεί ξανά για να τον πάει στις ΗΠΑ. Να τον ταξιδέψει μακριά από τη γυναίκα που περισσότερο απ' οτιδήποτε αγάπησε στη ζωή του.Έρχεται αθόρυβα πίσω του, εκείνη, στέκεται για λίγο και τον ρωτάει:

Roberta Duran (Lena Olin): Are you waited for me?
Jack Weil (Robert Redford): All my life!

Και έτσι προέκυψε το όνομά της στο διαδίκτυο, από την ταινία HAVANA.


Σημείωση: Γιατί έφυγε ο μαλάκας και δεν την πήρε μαζί του; Γιατί; Γιατί δεν τη βούταγε από το μαλλί να την χώσει στο αεροπλάνο; Τι ήθελε να μας αποδείξει; Πως σεβάστηκε αυτό που η ίδια ήθελε; Πίπες! Άστο διάολο με τον χέστη. Τα είπα και ξεθύμανα.

48 σχόλια:

allmylife είπε...

από νεραιδογενιά ήταν η Τσίτσι και η γιαγιά μου...


δεν είμαι μόνο Κεφαλλονίτισα(έχω και άλλα δύο νησιά)

στην φωτογραφία είμαι αχτένιστη!!!


Υ.Γ.
1.ΘΑ χάσεις το κοινό σου -( όχι όλο )
2.Ευχαριστώ για το τραγούδι...ναι το παραδέχομαι - εσύ με έκανες να δω Αλμοδόβαρ
3.είσαι ο καλύτερος γιός του κόσμου!!!!!
3.

Λούκι είπε...

@Allmylife & sofogreg,
πραγματικά με συγκινήσατε!
Τι ωραίο πράγμα να υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και να έχουν επίγνωση γι΄αυτό που είναι.
Άντε allmylife θα σου δείξω στη Μάνη ένα μέρος όπου κάθε πανσέληνο μαζεύονται οι νεράιδες και τα ξωτικά! Τα έχω δει πολλές φορές...

margarita είπε...

αχαχαχαχαχαχχα
μπράβο ,έπεσες σε όλα μέσα (αυτό έλειπε βέβαια)
τι όμορφό να μιλάει κάποιος με τόση αγάπη και λεπτότητα!(της αξίζει βέβαια)
αλλα πρέπει να σου πω και κάτι άλλο , που δυστυχώς δεν κρατιέμαι να ΜΗΝ το πω.
ρε άνθρωπε ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι αυτη!!!
ούτε σε σήριαλ του δαλιανίδη να 'μασταν.ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ
(η allmylife ειναι ακόμα πιο ωραία.Η φωτο την αδικεί

Leon / σουταχαπει είπε...

Ωραία τα λές,έχεις δίκιο σε όλα.Ξέχασες όμως κάτι που την χαρακτηρίζει,την σώζει και την καταδιώκει.Αειθαλής παιδική αθωότητα που είναι για μένα η γοητεία της ,αλλά για τους άλλους τους δύσπιστους αφορμή παρεξηγήσεων(κακό του κεφαλιού τους!)...Το βέβαιο πάντως είναι πως υπάρχουν δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι: η ζωή με την allmylife και η ζωή χωρίς αυτήν!

An-Lu είπε...

Δεν είναι τυχαίο πως περιγράφοντας τη νεραϊδοπρογκίπισσα, περιγράφεις και το 90% των γυναικών-ζυγών!

@ allmylife
Σμουτς!

@ λεόν
Τυχερούλη!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα...

η σημείωσή σου ήταν " ολα τα λεφτά "

ε,ε,ε,ε,ε? πως με είδες να τη μιλάω την αργκό?

τυχερή που την τσιτσιδώνεις με τέτοιο τρόπο.

ζήλεψα :0

allmylife είπε...

Λούκι
στο λόγο σου;;;

Μαργαριταρένια
λες Εσύ, πως είμαι ωραία;;;

Γοργονίτσα
Σμουτς!
(κέρατα βερνικωμένα οι ζυγίνες;)

Σοφοκλή
Εγώ σου επέστησα την προσοχή!
Στην επόμενη, θα απαντήσω...

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλε,

δεν μπορώ να σχολιάσω τα παραπάνω για την συμπαθέστατη allmylife κυρίως γιατί με έβαλε να πιω καφέ με το ζόρι (ξέρει αυτή).

Αλλά θέλω να σταθώ σε ένα άλλο σημείο. Γνωρίζοντας σε δάσκαλε δεν μπορείς να φανταστείς το γέλιο που έριξα στην φράση σου: "Πίπες! Άστο διάολο με τον χέστη." γιατί απλά μπόρεσα και φαντάστηκα την φάτσα σου αν θα μου το έλεγες προφορικά.

Με εκτίμηση,
Ο Μαθητής σου

Sofogreg είπε...

@ allmylife

Στα σημερινά σου comments δεν θα απαντήσω. Πρέπει να διατηρήσω την αντικειμενικότητά μου ως allmylife-ολόγος.

@ Λούκι

Μόνες σας θα πάτε στη Μάνη;

@ margarita

Άντε ρε Μαργαρίτα, κανόνισε μια φωτογράφιση επαγγελματική για την allmylife και σου υπόσχομαι να αλλάξω την φωτογραφία!
Τί θα γίνει; Θα βρεθούμε καμιά φορά; Ε;

@ leon

Ένα έχω να πω μόνο: HOLLYWOOD!

@ an-lu

Τυχερός ο leon;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

@ argyrenia

Μη ζηλεύεις βρε αργυρένια. Εσύ δεν έχεις κανένα φίλο με blog, να σου κάνει αφιέρωμα; Δε μπορεί, σκέψου λίγο. Κάτι θα βρεις.

@ vtsib

Εκτίμηση και από το δάσκαλο στο μαθητή. Προχώρα.

Λούκι είπε...

Allmylife & Sofogreg,
Είναι σ΄ένα μικρό φαράγγι (δεν θυμάμαι τ΄ονομα)πηγαίνοντας από Καλαμάτα προς Καρδαμύλη. Επειδή, μου αρέσουν τα ξωτικά με είχε πάει ένας φίλος βράδυ με πανσέληνο! Είναι μαγευτικά...
Θα πάρουμε και τον Sofogreg για να μην γκρινιάζει και γιατί χρειάζεται κ ένας άντρας.
Μετά όμως θα πάμε στη μισή μου πατρίδα που είναι η Κεφαλλονιά!
Άντε άντε τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά...

allmylife είπε...

Λούκι
θα πάρουμε και τον Leon γιατί ξέρει τη γλώσσα τους :)

Ανώνυμος είπε...

Αληθινό! Πολύ μου άρεσε! Το χάρηκα!

An-Lu είπε...

@ allmylife
Άμα χρειαστεί...γινόμαστε! Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν οι άλλοι ;-)

Απολλώνια είπε...

Συγκινήθηκα. Προφανείς οι λόγοι.
Χάρηκα, γιατί υπάρχετε εκεί έξω και δεν είστε μέσα σε βιβλίο και γιατί μπορώ να σας βλέπω και να ξάνα χαίρομαι.

Σκόρδα λέμε.
Φτου φτου φτου. (ματόταχντρα και επικλήσεις στο μεγάλο Μανιτού.)


υ.γ. κέρατα βερνικωμένα οι ζυγίνες; τσκκ τσσκκ... φήμες.
:)

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Καλα ειναι υπεροχη:)!!!!!

Αλλα μαλλον και εσυ εισαι πολυ καλοσ φιλος!:)

ΑllmyLife Πολυ ωραια η εμπνεση του nickname!:)

Φιλια!!!!!

pascal είπε...

Και είναι και κουκλάρα.

Sofogreg είπε...

@ Λούκι

Δεν γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω, δεν γκρινιάζω.

@ dolphin

Χάρηκα που το χάρηκες.

@ απολλώνια

Ζυγός είσαι, έτσι δεν είναι; Κι έψαχνα τόσον καιρό να σου βρω ψεγάδι! Ε, σου βρήκα.

@ ανατολή

Φίλος; Όχι δεν είμαι φίλος. Αδελφός είναι το πιο σωστό. Η ίδια με αποκαλεί γιό!!

@ pascal

Δηλαδή, έπρεπε να κάνω ποστ για την allmylife, για να μου κάνεις comment; Έτσι κάνουν οι φίλοι και μελλοντικοί συνεργάτες;
Έχε χάρη που συμπαθώ ιδιαιτέρως την κούκλα-συμβία σου.

pascal είπε...

Μη φοβάσαι τίποτα συνεργάτα. Η μπίζνα με την εισαγωγή κονσίλερ από την Κίνα δεν χαλάει με τίποτα. Μπετόν.

Кроткая είπε...

καλά της έκανες! :ΡΡΡΡ

(ωχ, φοβάμαι...)


@λούκι και allmylife: μίλουν τα ξωτικά την χρυσοψαρικήν;

NinaC είπε...

Aπόλυτα αληθινό ποστ. Με μια ουσιώδη παράλειψη. Δε μίλησες για τα μάτια της. Αυτές τις υπέροχες ματάρες που μέσα τους βλέπεις τον κόσμο. Μα που, πριν από αυτόν, βλέπεις την ψυχή της. Γυμνή.

Φιλί ρουφηχτό στα μάγουλα όλων στο σπίτι σας!

Αθήναιος είπε...

Καλά, από φάτσα σ'έκοψα για καλό τύπο αλλά τώρα σε συμπάθησα.

Sofogreg είπε...

@ pascal

Άντε να δούμε, άντε να δούμε...

@ krotkaya

Και πολύ καλά κάνεις...που φοβάσαι!
Κι από σήμερα, όχι "υπόκοσμος" σκέτο, βελούδινος υπόκοσμος παρακαλώ.

@ composition doll

Δεκτή η παρατήρηση. Ουσιώδης η παράλειψη.

@ αθήναιος

Καλώς ήλθες. Σου ετοιμάζω αυτό που υποσχέθηκα.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς, υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι...

καλησπέρα και να είστε πάντα καλά...

stefy είπε...

Τώρα το striptease αυτό ήταν καλό ή κακό;
Ας ελπίσω ότι θα τα υπολογίζω όλα σωστά από εδώ και πέρα!!

Φιλιά και στους δυο!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλώς είναι από νεραϊδογενιά αλλά κάθε φορά που βρισκόμαστε βλέπω και παθαίνω να βγάλω τη νεραϊδόσκονη από τα ρούχα μου!

Κι όχι τίποτα άλλο, με κάνει να ίπταμαι 10-15 πόντους από το έδαφος. Ιδιαίτερα άβολο αν είσαι στο αυτοκίνητο αυτό, δεν φτάνεις τα πεντάλ με τίποτα...

;^)

Απολλώνια είπε...

Ωραίο τραγούδι!
:)

o kairos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sofogreg είπε...

@ γιώργος

Να είσαι και εσύ καλά. Όντως τέτοιος άνθρωπος είναι.

@ stefy

Αυτό μας έλειπε τώρα, να απαντάμε και σε παιδικές απορίες...

@ mpampakis

Από την πρώτη φορά που σε είδα σε πήγα. Ποτέ δεν κάνω λάθος στην πρώτη εντύπωση. Δεν συμφωνώ με τον τίτλο best commentator ever, τείνω να δεχτώ τον: best blogger ever.

@ Απολλώνια

Σε θεωρώ πλέον δικό μου άνθρωπο. Και χαίρομαι γι' αυτό.

@ o kairos

Weather, επειδή μου αρέσουν και τα ξωτικά και οι νεράιδες, λέω να οργανώσουμε με τη Λούκι μια εκδρομή στο φαράγγι. Είστε καλεσμένος.
Όσο για την διάλεκτο, δεν την κατέχω - και δεν θα με διαφωτίσει η εν λόγω. Πέντε γενιές Αθηναία γαρ.

o kairos είπε...

Λουκι,το φαραγγι ειναι του Ριντομου,στη Μανη,
Σοφο,την κουρλη την εχουμε κοζαρει τι καζο ατσιντεντο ειναι,διαολ εμπα μεσα τση.

Sofogreg είπε...

Μμμμμμμμ
Σαν άσκηση μου φαίνεται, για τη σχετικότητα του χρόνου!
Ή ένα μικρό, ανεπαίσθητο εγκεφαλικούλι!
Εν πάσει περιπτώσει, σας έχω απαντήσει πριν να έρθει το comment σας.

allmylife είπε...

Μεγάλη μου τιμή!
πολύ μεγάλη!

όλους σας ευχαριστώ.


Σοφοκλή,
λίγο το "ανίκητο" γονίδιο που έλεγε η μαμά μου - θυμάσαι;
λίγο το επάγγελμα, πολύ καλά κατάλαβα τα κεφαλλονίτικα του Καιρού.

o kairos είπε...

Μεσα για το φαραγγι,σφυρατε μου.Α,αν δεν εχετε αντιρρηση να το πουμε και τουης Αθηναιου,που ναι αποκειόκατω.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσύ μάλλον ετοιμάζεσαι να μου ζητήσεις δανεικά για την επόμενη τσάρκα στα γνωστά μαγαζιά.... ;^)

(κόλακα, ε κόλακα!)

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία αγαπητέ. Κοινώς, έχουμε μπροστά μας να πιούμε πολλά ποτήρια παρέα!

Βασικά περιμένω τον Πασκάλ να διαμαρτυρηθεί για την απονομή του τίτλου του αλλού, αλλά η αναμονή αξίζει τον κόπο! χαχαχα

Αθήναιος είπε...

Στο φαράγγι του Ριντόμου πάω είμαι και καλός περιπατητής, μόνο λίγο σιωπηλός όταν περπατώ. Και βουτιές από το Απήδημα κάνουμε άμα θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά το κομμάτι της αισθητικής ήταν αναπόφευκτο από έναν διπλό ζυγό! Η τελειότητα της ισορροπίας! είναι φανερό άλλωστε και στο άψογο παρουσιαστικό της!

Μπορώ να κατανοήσω πόσο μπορεί να την χαλάσει κι η παραμικρή λεπτομέρεια έτσι και δεν στέκει αισθητικά! Σου μιλάει άνθρωπος με 4 πλανήτες στον ζυγό, ο οποίος μια ώρα πριν τα εγκαίνια έκθεσης βρίσκεται ακομα στην γκαλερί και στήνει τα τελάρα μεχρι να βρεί τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ οι υπόλοιποι γύρω του τον κοιτάνε πανικόβλητοι!

ΥΓ ΑΑΑΑ το ξέχασα! Ακόμα κι οι γάτες της είναι ντιζαινάτες!!!

Sofogreg είπε...

@ allmylife

Το ανίκητο γονίδιο, indeed.

@ o kairos

Με χαρά, τον Αθήναιο. Θα σφυρίξουμε.

@ mpampakis

Με παρεξήγησες. Θέλω απλώς 20.000 ευρώ για να πάρω ένα αυτοκινητάκι...

@ Αθήναιος

Θα σφυρίξουμε και σε σένα αθήναιε!
keep in touch.

@ ppp336

Ποιος είσαι ρε ppp336; Σίγουρα όμως ξέρεις από ζώδια...και ζωγραφίζεις!

Lost είπε...

enchanted

allmylife είπε...

lost
εμείς να δεις...

ppp336
NAI είναι - όλες μου οι γάτες!!!!
πολύ-πολύ ευχαριστώ :)
ψιτ.
και ο Μπιλλ μου...

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Μπιλ! κι ο Μπίλ! αστειεύεσαι?! Στην Ιταλία είναι το πρώτυπο του ωραίου οικογενειακού σκύλου!!!! Αν θέλουν να δείξουν στις διαφημίσεις θαλπωρή, ευτυχία, αγαπη και οικογενειακή ατμόσφαιρα κοτσάρουν κι ένα σκύλο σαν τον Μπίλ και το προιόν έχει πετύχει!
Γούφ!

Sofogreg είπε...

@ ppp336

Μμμμμ
Αρχίζω και καταλαβαίνω ποιος είσαι...Φιλιά.

Serenity είπε...

Γοητευτικότητο striptease... Πάντα μου αρέσει να γνωρίζω απογόνους νεραϊδογενιών! :))

Serenity είπε...

Κι επειδή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια και δεν βλέπω τι γράφω, να διορθώσω το 'γοητευτικότητο' σε 'γοητευτικότατο'... :-p

Ντεφι είπε...

επανήλθα σήμερα για να αποδώσω τα εύσημα μου στην Κεφαλλονιά...
λεπτομέρειες από κοντά,

φιλί

Sofogreg είπε...

Αμάν πια αυτό το " άπό κοντά".
Κόκκαλα έχει;
Φιλί επίσης.

Sofogreg είπε...

@ serenity

Συγγνώμη καλή μου, μα σε πήδηξα (με την καλή την έννοια) στις απαντήσεις!
Χάρηκα τόσο που σε ξαναείδα, έστω και όχι με το γνωστό άβαταρ.

giftaki είπε...

Γλύκα

Sofogreg είπε...

@ giftaki

Γλύκα ή γλυκά και εσύ σαν τη λούκι;

Goudaki! είπε...

Πες τα πες τα...τι φλωριές είναι αυτές;;; Σηκωτή έπρεπε να την πάρει...Άντε πια!
Το striptease ΤΕΛΕΙΟ!!! Η φωτογραφία πάλι οχι και τόσο...την αδικεί! Φιλιά πολλά!