Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

testimonial



Λοιπόν, από τότε που άρχισα να πηγαίνω στα στριπτιζάδικα, άλλαξαν αρκετά οι απόψεις μου σε κάποια θέματα. Αυτό που με εξέπληξε όμως περισσότερο, ήταν η στάση των γυναικών – κυρίως του ηλικιακού target group 26 με 32 – απέναντι στις στριπτιζούδες. Προσέξτε, όχι απέναντι στα στριπτιζάδικα ως μορφή διασκέδασης, αλλά απέναντι στις κοπέλες που δουλεύουν εκεί.
Στην αρχή, όταν πρωτοσυνέβη, το θεώρησα τυχαίο. Ήμουν σε μια παρέα και όταν ήρθε η κουβέντα στα κορίτσια αυτά, επικράτησε πολεμικό κλίμα κι από τις τρεις παριστάμενες "κυρίες". Ξέρετε, του τύπου " Δεν καταλαβαίνω πώς κάνετε έτσι" ή " Ήθελα νάξερα τι τους βρίσκετε" ή " Μα καλά, για πουτάνες θα μιλάμε τώρα". Τέτοια πράγματα. Όταν όμως έζησα το ίδιο σκηνικό και σε άλλη παρέα, άρχισα να αναρωτιέμαι. Και για να αυξήσω το στατιστικό μου δείγμα, ώστε να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα, σε όποια παρέα κι αν βρισκόμουν έντεχνα ή μη έθετα προς συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα.
Αντίδραση; Πάντα η ίδια. Μερικές φορές περιβεβλημένη με δήθεν τρυφερότητα, άλλες φορές με κατανόηση ή με συμπόνια. Στο βάθος όμως κήπος, τουτέστιν, αντιπαράθεση και πολεμική! Και όπως σε κάθε υφέρποντα ρατσισμό που σέβεται τον εαυτό του, πάντα υπήρχαν ιδεολογήματα και εκλογικεύσεις για αιτιολόγηση της πολεμικής. Και γεννιέται το ερώτημα:
Σε τι αισθάνεται καλύτερη μια μέση ελληνίδα τριαντάρα από μια ρωσίδα στριπτιζού;
Προφανώς, κριτής, θα πρέπει να είναι οι άντρες, αφού εξ’ ονόματός των πραγματοποιείται η μάχη. Αναλαμβάνω λοιπόν να πραγματοποιήσω την σύγκριση, κι αν δεν απηχώ τον ανδρικό πληθυσμό, παρακαλώ ας με διορθώσει.
Σημείωση: Η βαθμολόγηση είναι με άριστα το 10.
1.Εμφάνιση
Σε γενικές γραμμές, η εξωτερική εμφάνιση των ελληνίδων έχει βελτιωθεί. Όμως σ’ εκείνες τις χώρες, έχουν βρει το καλούπι και τις φτιάχνουν σωρηδόν μουνάρες! Εξ’ άλλου δεν θα μπορούσαν αλλιώς να δουλεύουν σε τέτοια δουλειά.
Ελληνίδες 6 – Στριπτιζούδες 8


2. Επίπεδο γνώσεων – Παιδεία
Μιλώντας για τον μέσο όρο, τα πράγματα είναι μάλλον ισόπαλα. Και άσχετες ελληνίδες έχω συναντήσει και βλαχούλες ρωσίδες. Από την άλλη υπάρχουν και εκπρόσωποι με αξιοσημείωτη παιδεία κι από τις δυο μεριές.
Ελληνίδες 7 – Στριπτιζούδες 7


3. Επίδοση στο σεξ
Δύσκολα τα πράγματα. Πρόκειται για κάτι τελείως προσωπικό. Εξαρτάται δε και από τον παρτενέρ. Έχω μείνει ικανοποιημένος κι από τις δύο κατηγορίες. Ισοπαλία κι εδώ!
Ελληνίδες 8 – Στριπτιζούδες 8


4. Περιποίηση του άντρα( γυναίκα - γκέισα)
Αυτά! Τι άλλα νέα; Τα παιδιά καλά; Πώς πάει η δουλειά;;
Κοιτάξτε μάγκες: αν δεν έχετε πάει σε σπίτι ρωσιδούλας, να μείνετε τουλάχιστον ένα διήμερο, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!
Ελληνίδες 5– Στριπτιζούδες 10


5. Κέρατο – πίστη στο σύντροφο
Λοιπόν, αντίθετα απ’ ότι ίσως νομίζατε οι περισσότεροι, τα ξένα κορίτσια είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ πιστά! Όταν έχουν γκόμενο ή άντρα, αντιστέκονται (ενώ γουστάρουν αυτόν που τους κολλάει) όσο δεν έχω δει ποτέ ελληνίδα να το κάνει! Επίσης, έχουν χορτάσει από φλερτ, έχουν βαρεθεί να τους κολλάνε, έχουν απομυθοποιήσει τους ξαφνικούς έρωτες, ξέρουν πως είναι ωραίες και δεν ψάχνουν επιβεβαίωση. Με λίγα λόγια, πολύ δύσκολα σε κερατώνουν.
Ελληνίδες 6 – Στριπτιζούδες 8


6. Ειλικρίνεια
Εδώ κι αν χάνουν το παιχνίδι μαρς οι ελληνίδες. Σπανίως θα σου πει ψέματα το ρωσιδάκι (ή ουκρανάκι ή λιθουανάκι). Έχουν μάθει να τα λένε όλα στη μούρη, καλά και κακά. Ακόμα και στη δουλειά τους, αληθινές είναι: ξέρεις από την αρχή τι ακριβώς θέλουν από σένα. Μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν με τους έλληνες γκόμενους είναι ακριβώς αυτό. Τα πολλά και εύκολα ψέματα που λέμε.
Ελληνίδες 5– Στριπτιζούδες 10


7. Ντύσιμο - αισθητική
Ε, ας χάσουν και μια κατηγορία οι ξένες, γιατί στο τέλος θα με πουν και μεροληπτικό. Οι ελληνίδες έχουν σαφώς καλύτερο γούστο σε όλα τα πράγματα. Το τι θα δεις να φοράνε οι ανατολικές, δεν περιγράφεται! Να προσθέσω όμως πως όταν μια ρωσίδα συνοδεύεται από τον άντρα ή το γκόμενό της, αποκλείεται να ντυθεί σαν ξέκωλο, θα είναι σεμνή.
Ελληνίδες 8 – Στριπτιζούδες 5


8. Σεξ απήλ – ερωτισμός – κάβλα
"Πο-τέ θα κά, πο-τέ θα κά-α-νει ξα-στε-ριά…" Αυτά και άλλα τέτοια τραγούδια.

Τώρα, γονίδια είναι, επαγγελματισμός και εμπειρία είναι, ο Θεός κι η ψυχή τους.
Ελληνίδες 6 – Στριπτιζούδες 10


9. Ήθος
Δύσκολος ο ορισμός της έννοιας. Δύσκολη και η παραμετροποίηση και η βαθμολόγηση. Αν πάντως με τον όρο αυτό εννοούμε αυτά που συνέβαιναν παλιότερα, αν συνυπολογίσουμε την ειλικρίνεια και την πίστη της γυναίκας προς τον άντρα, αν θεωρήσουμε πως στους καιρούς μας θεωρείται κάπως παλιομοδίτικη ακόμα και η αναφορά του όρου, τότε μάλλον κερδίζουν τα ξένα τα κορίτσια.
Ελληνίδες 6 – Στριπτιζούδες 7


10. Συμπεριφορά προς τον σύντροφο έξω από το σπίτι
Αν δεις μια ρωσίδα με τον άντρα της έξω, θα πιστέψεις πως δεν υπάρχει πιο ερωτευμένη γυναίκα. Τον σέβεται, τον υπακούει, λέει λίγα, κάνει ό,τι θέλει αυτός, τον κοιτάει στα μάτια. Πώς ήταν η γιαγιά με τον παππού μας; Ακριβώς έτσι. Τονώνει τον ανδρισμό του, γιατί ξέρει πως έτσι ωφελείται κι αυτή. Τι είπατε κυρίες μου; Νομίζατε πως αυτά τα είχαμε ξεπεράσει; Μπα, απλώς νομίσατε. Κάθε άντρας θέλει έτσι τη γυναίκα του. Όχι υποχείριο του, μα ούτε και αναβάτη πάνω στην πλάτη του με μαστίγιο! Κι αν ακόμα του έχει πάρει τον αέρα, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !
Ελληνίδες 6 – Στριπτιζούδες 10

Συνολικό σκορ: Ελληνίδες 63 Στριπτιζούδες 83
Αυτό δεν είναι ήττα, αυτό είναι συντριβή! Και τώρα που το κατέγραψα, τώρα που το είδα ξεκάθαρα, τώρα κατάλαβα γιατί τόσο μένος και αντιπάθεια. Από φόβο. Από αίσθηση απειλής. Άλλα προσφέρουν οι ελληνίδες και ξέρουν πολύ καλά πως άλλα θέλουν οι έλληνες. Και ήρθαν κάποιες μες στα πόδια τους και δείχνουν το αλλιώτικο, το παλιομοδίτικο ίσως, μα αυτό που είναι πιο κοντά στα αρχέτυπα.
Και να σας πω και κάτι ακόμα κυρίες μου; Ο ίδιος άντρας, πιο άντρας θα φαίνεται όταν έχει δίπλα του τη ρωσίδα, πιο μάγκας θα αισθάνεται, πιο πολύ σεξ θα της κάνει.


Αυτά.

37 σχόλια:

skarthali είπε...

bre sofogrec, mipos, leo MHPOS, einai ligo anisi i sigrisi pou kaneis???

giati sto telos telos, ti apotelesmata tha eixame an sigriname mia ellinida striptizou (e den uparxei kamia ntopia?) me mia 30ara rosida???

telospanton... Kalimeres!!!

Кроткая είπε...

"Σε τι αισθάνεται καλύτερη μια μέση ελληνίδα τριαντάρα από μια ρωσίδα στριπτιζού;"

Επειδή είμαι και ελληνίδα τριαντάρα και ρωσίδα, αλλά όχι στριπτιζού, πρέπει να τις τρώω όλες, έτσι??? :Ρ

Στα σοβαρά τώρα, εμένα αυτές οι γενικεύσεις με εκνευρίζουν. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και διαφορετικός, δεν υπάρχουν δύο όμοιοι άνθρωποι στον κόσμο. Ούτε όλες οι ελληνίδες τριαντάρες είναι ίδιες, ούτε όλες οι ρωσίδες-ουκρανές-βαλτικές και δεν συμμαζεύεται.

Επίσης κάνεις ένα λάθος. Βάζεις στην ίδια κατηγορία ρωσίδες, ουκρανές, λιθουανές κ.λπ. ΛΑΘΟΣ, αγαπητέ μου. Οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι σλάβοι, οι Λιθουανοί, Εσθονοί, Λεττονοί όχι. Κι επίσης δεν χωνεύονται μεταξύ τους.
Θέλω να πω ότι Ρώσοι και Εσθονοί καμία σχέση, ούτε από εμφάνιση, ούτε από κουλτούρα. Απλώς ως το 90 λάμβαναν την ίδια παιδεία και ανήκαν στο ίδιο κράτος.

Τέλος, θα πρέπει να σου πω, αγαπητέ μου Sofostreap, ότι εμάς μας γουστάρουν τρελά στο Βορρά και στις Σλαβίες, όπου τις δικές τους τις δίμετρες ξανθές, ούτε να τις φτύσουν και στο λέω εκ πείρας! :Ρ

Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι απλώς, παντού και πάντα, "το ξένο είναι πιο γλυκό"!

Καλημέρες!

allmylife είπε...

Ελληνίς η τελευταία που σας γοήτευσε - με πολύυυ ωραία μάτια , έξυπνη, χαριτωμένη, μορφωμένη,αριστερή,ετοιμόλογη,.οχι ακριβώς δίμετρη...:)

Διαψεύστε με...

Απολλώνια είπε...

Έχω την αίσθηση πως το μέσο ελληνικό σερνικό είναι προγραμματισμένο να κάνει συγκρίσεις αλλά να διαλέγει το "χαμένο".
Ίσως γιατί η δίμετρη ρωσίδα πιο πολύ ταιριάζει δίπλα στον τετραγωνόπλατο ρώσο προαγωγό - προστάτη(;)

Εξάλλου τρομάζει το γεγονός πως το θηλυκό που έχουν δίπλα τους το ποθούν σεξουαλικά δεκάδες (ίσως και παραπάνω, άλλοι). Βάζει σε σκέψεις και προκαλεί ανασφάλεια.

Ο Bilal άψογο φόντο.

Πάντως ίσως σε μερικά να συμφωνώ.

Καλημέρα!
Ο καραμήτρος.
:)

Ανώνυμος είπε...

Στα κριτήρια, όταν φτάσεις στα σουτζουκάκια να κόψεις όσες δεν ξέρουν να φτιάχνουν!
;^)

Ντεφι είπε...

sofo,

μου χάλασες τη διάθεση...
ως Ελληνίδα, 30μισό με καταράκωσες.

πάω να κλάψω με την ψυχολογία μου σκατά.

να νιώθεις τύψεις...

flexxus είπε...

Έισαι προπονητής...Έχουμε φάει 20 πόντους διαφορά στο ημίχρονο και πρέπει να το γυρίσουμε το ματσάκι..Τι κάνουμε??

Η απάντηση είναι μία!!!Δεν γυρνάει με τίποτα,απλά κάνουμε μεταγραφές για νε έιμαστε καλύτεροι στο επόμενο!!!

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να αποτολμήσεις και τη σύγκριση της Ρωσίδας τριαντάρας με την ελληνίδα πιτσιρίκα (όχι απαραίτητα στριπτιζού)και επίσης το πιο σημαντικό απόλα να συγκρίνεις και τις δύο κάτω απο το καθεστώς της μόνιμης σχέσης.

Eroviana είπε...

Πρόσεξέ με! Προσπαθούμε τόσα χρόνια να αποβάλουμε κόμπλεξ που μας δημιοργούν όλα τα σχετικά πρότυπα (μοντέλα, στριπτιτζούδες, σουηδές κλπ). Δε θα'ρθεις εσύ τώρα να διαγράψεις κόπους χρόνων με ένα απλό ποστάκι:P
Σοβαρά τώρα, σε είχα για πιο έξυπνο. Πρώτα-πρώτα ποτέ δεν ξέρεις από ποια/ποιον θα την πατήσεις. Κι άλλωστε σ'άλλους αρέσουν οι ρωσίδες, σ'άλλους αρέσουν οι ελληνίδες, σ'άλλους αρέσουν όλες...γούστα είναι αυτά. Αλλά μην κάνεις συγκρίσεις τέτοιου είδους. Δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα απλά παραπλανούν. Από στατιστικής άποψης είσαι λάθος γιατί δεν έχεις ομοιογενές πλήθος - και δεν είναι και καλά ορισμένο.
Γράψε καλύτερα καμιά ιστορία να χαρούμε, μείνε εσύ με τις ρωσίδες σου που προτιμάς και όλοι ευτυχισμένοι:))

γιωργος είπε...

Χωρίς να έχω διαβάσει τα σχόλια αλλά μένοντας στην φράση σου: Σε τι αισθάνεται καλυτερα μια μέση ελληνίδα τριαντάρα απο μια ρωσίδα στριπτιζού, σημειώνω μια παραπλήσια απο το ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του Ουελμπέκ, "Τι παραπάνω έχου οι Ταυλανδέζες απο τις γυναίκες στην Δύση" και η απάντηση: Φαίνεται ότι ταιριάζει σχεδόν τέλεια ο Δυτικός άντρας, που δεν χαίρει πια εκτίμησης και σεβασμού στη χώρα του, με την Ταυλανδή γυναίκα, η οποία θα είναι ευτηχής να βρεί κάποιον που απλώς πηγαίνει στην δουλειά του και θέλει να επιστρέψει στυ συνέχεια σε μια ευχάριστη οικογενειακή ζωή. Οι περισσότερες Δυτικές γυναίκες δεν θέλουν έναν τέτοιο βαρετό σύζηγο. Ενας εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις αυτό είναι να ρίξεις μια ματιά σε οποιοδήποτε δημοσίευμα περιέχει προσωπικές αγγελίες. Η γυναίκα της Δύσης θέλει κάποιον που να δείχνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και να έχει συγκεκριμένα κοινωνικά χαρίσματα, όπως να χορεύει να συζητάει έξυπνα, να είναι ενδιαφέρων, συναρπαστικός και γοητευτικός. Ας κοιτάξουμε τώρα το δικό μου κατάλογο και ας δούμε τι λένε οι γυναίκες ότι θέλουν. Είναι όλα πολύ απλά, πράγματι. Δηλώνουν ξανά και ξανά ότι θα ήταν ευτυχισμένες να τακτοποιηθούν μόνιμα με κάποιον που θέλει να έχει μαι σταθερή δουλειά και να γίνει καλός και γεμάτος κατανόηση σύζηγος και πατέρας. Κάτι που δεν θα σε οδηγήσει πουθενά με μια Αμερικανίδα. Οσο οι γυναίκες της Δύσης δεν εκτιμούν τους άντρες, όσο δεν εκτιμούν την παραδοσιακή οικογενειακή ζωή, δεν πρέπει να παντρεύονται. Βοηθάω τη σύχρονη γυναίκα της Δύσης να αποφύγει ότι απεχθάνεται....
Συγνώμη και για το σεντόνι...

pascal είπε...

Γιατί να περιοριστείς μόνο στις στριπτιτζούδες φίλτατε; Μια ωραιοτάτη βολτίτσα προς Βουλγαρία π.χ μεριά θα βοηθήσει τα μάλα στην προσγείωση αρκετών αιδοιφόρων πεοκινούμενων βδελών της ημεδαπής.
Διάολε, θα έπρεπε το ίδιο το κράτος να οργανώνει τοιαύτας εκδρομάς.

Sophia Choleva είπε...

Χμ… Μερικοί λένε πάνω από τη Λαμία είναι Βουλγαρία ,άρα με πιάνει ε ; Χα-χα-χα!

Alkyoni είπε...

:)
καλή χρονιά...έστω κι ετεροχρονισμένα

Sofogreg είπε...

@ skarthali

Μικρό μου, η σύγκριση αφορά κυρίως την νοοτροπία, όχι τη διαφορά επαγγέλματος. Δεν θα άλλαζαν και πολλά αν η στριπτιζού ήταν ελληνίδα και η άλλη ανατολική...

@ krotkaya

1. Φυσικά και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μόνο που βαριέμαι κάθε φορά να το τονίζω. Αυτό δεν αλλάζει την εικόνα του μέσου όρου σε πολλές περιπτώσεις.
2. Το ξέρω ρε κροτ πως φυλετικά διαφέρουν. Το θέμα μου όμως εδώ δεν είναι ούτε φυλετικό, ούτε θέμα εμφάνισης: η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ είναι το ζήτημα, δεν το κατάλαβες ή δε σε συμφέρει;
:ΡΡΡΡΡΡ

@ Allmylife
Καλά, βαλτή είσαι εσύ τώρα;;;

@ Απολλώνια
1. Δεν μου αρέσουν οι ψηλές.
2. Στη νοοτροπία είναι το θέμα.
3. Μου αρέσει - εμένα - να συνοδεύω εντυπωσιακή γυναίκα (όχι ξέκωλο), που αρέσει σε πολλούς. Δεν μου γεννά ανασφάλεια.
4. Ο Bilal είναι ο αγαπημένος μου.

@ mpampakis
Είσαι ΘΕΟΣ!
Κοίτα τα σχόλια και πες μου αν έχω άδικο...

@ eroviana
1. Δεν τα έχω με ρωσίδα.
2. Δεν έχω σκοπό να παραπλανήσω, αλλά να προειδοποιήσω...
3. Δεν συζητώ περί γούστου, αλλά για τη νοοτροπία.
4. Θα γράψω και ιστορίες.
5. Κακώς με είχες για ποιο έξυπνο. Δεν είμαι!!!

@ flexxus
Μα φυσικά και η σύγκριση γίνεται για μόνιμη σχέση ρε flexxus. Δεν είναι θέμα ηλικίας ( αυτή η σύγκριση δεν έχει σύνορα, θα την κάνω άλλη φορά).

Sofogreg είπε...

@ ντέφι

Ντέφι μου, το τελευταίο που ήθελα ήταν να σε καταρρακώσω. Τύψεις όμως όχι: γυναίκα είσαι, δε μασάς...

@ axenbax

Ναι, είναι ωραία αυτά που έγραψες. Απεικονίζουν αυτό που κι εγώ προσπάθησα. Είναι έτσι με τις δυτικές γυναίκες. Αυτές θα χάσουν.

@ pascal

Όποτε έχεις χρόνο, πάμε αντροπαρέα τριήμερο στη Φιλιππούπολη (πρώην Πλόβντιβ). Έχω και γνωστούς ...

@ sophie jamaica

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

@ alkyoni

Καλή χρονιά, ποτέ δεν είναι αργά για ευχές.

Кроткая είπε...

τι δε με συμφέρει ρε? εγώ είμαι Ρωσίς αριστοκράτισσα, εμένα δε συμφέρει?

μπουαχαχα!!



(έτσι κι αλλιώς εγω είμαι μακράν πολύ καλύτερη από όλες απαξάπασες! και ΧΩΡΙΣ σουτζουκάκια -σιχαμένο βατόμουρο!)

(ευχαριστώ κίουι!)

giftaki είπε...

Δεν είπες πάντως ποια κατηγορία κάνει τον καλύτερο φραπέ...

Ανώνυμος είπε...

@Sofogreg:
Πφφφτττ, αυτό δεν είναι τίποτα, τα καλύτερα σχόλια τα αφήνω στου Μασχάλη για να ανεβάζει αναγνωσιμότητα!
(η παραποίηση του ονόματος είναι private joke)

@Krot:
Δεν ξέρω τι είναι πιο πελώριο: η μετριοφροσύνη σου ή η μαγειρική σου ικανότητα. ;^p

Ντεφι είπε...

@ giftaki

ξέρω ποια κατηγορία κάνει για φραπέ και blowjob παράλληλα

οι πολύ πολύ κοντές με πλακουτσό κεφάλι από πάνω για να ακουμπάς τον φραπέ εν όσω.... αντιλαμβάνεσαι.


@Σοφο
τι να σου κάνω βρε, που σου έχει αδυναμία όλος ο τσαντιρομαχαλάς...

margarita είπε...

εγώ σκέφτομαι πως με αυτές τις λίστες χάνεις τα ελλήνικά γκομενάκια γιατι τα απογοητεύεις.
Από την άλλη νομίζω ότι είσαι έτοιμος να ιδρύσεις ένα συνδικάτο για την προστασία των ξένων στριπτιτζούδων και να είσαι και γαμάτος και επιτυχημένος και ευχαριστημένος
yeah
smack

Sofogreg είπε...

@ krotkaya

Άσε τα πολλά comments και άνοιξε καμιά μαγειρική.
Είσαι γυναίκα ήρωα!

@ giftaki
Ξέρεις, στην αργκό των στριπτιζάδικων (πρέπει να φτιάξω ένα ποστ) φραπέ είναι η μαλακία. Ποια κάνει φραπέ, σημαίνει ποια τραβάει μαλακία!!!

@ ντέφι
:))))

@ margarita
1. Δεν τα απογοητεύω τα ελληνικά γκομενάκια, πιστεύω στη θεωρία του γραμματόσημου.
2. Δεν τα λέω για promotion των στριπτιζούδων. Πασχίζω μπας και βάλουν μυαλό οι ελληνίδες που κυρίως γουστάρω!
smack και σε σένα.

Ανώνυμος είπε...

H σύγκρισή σου αφορά ανόμοια πράγματα. Ελληνίδες στρηπτιτζούδες δεν υπάρχουν? Η μήπως δεν τις συνάντησες ακόμη.
Οι στριπτιτζούδες είναι μόνον ρωσίδες?
Οι άλλες ρωσίδες είναι όπως οι στριπτιτζούδες?
Παρότι κατανοεί κανείς την ουσία της σκέψης σου θα ήταν αναγκαίο, λόγο της σοβαρότητας του θέματος να είσαι κάπως ποιό ακριβής.
Συνέχισε και με άλλες εθνικότητες και επαγγέλματα. Θα ήταν εποικοδομητικό.

Απολλώνια είπε...

Εμένα πάλι οι ψηλές μου αρέσουν, αλλά δεν το έχω εξελίξει το ζήτημα. (μάλλον απωθημένο είναι για κείνους τους 5 πόντους ύψος που πάντα ήθελα.)

Η έννοια ξέκωλο είναι σχετική όμως αγαπητέ! Όπως και το γούστο άλλωστε...

Respect για τη μη-ανασφάλεια και τον Bilal.

Τη νοοτροπία την άφησα τελευταία: ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα και πολύ αρχαίο επίσης, εν κατακλείδι όμως υπάρχει πάντα ο Αστάθμητος Παράγοντας!
χεχε!

Καλησπέρες!

Goudaki! είπε...

Καλησπέρα και απο μένα! Εγώ δεν πτοούμαι πάντως!!! Είμαι ΘΕΑ και ελληνίδα και μορφωμένη και έξυπνη και μετριόφρων κυρίως και ξέρω να φτιάχνω και πάρα πολλά φαγητά για όποιον ενδιαφέρεται!!! Φιλιά!!!

Кроткая είπε...

δεν μαγειρεύω λεμε! και θα σχολιάζω όσο θέλω! χα!

(μα δεν εισαι εσυ για σοβαρη κουβεντα φιλε μου! επισης, αυτο το θεμα καλυτερα να το κουβεντιαζαμε γυρω απο κανενα ουζο κι οχι ετσι στις οθονες μας).

An-Lu είπε...

Μάλλον δεν με πιάνει η σύγκριση! Διότι, όπως διαπίστωσες ιδίοις όμμασιν, τον αντρούλη μου τον έχω στα ώπα-ώπα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!! ;-)


ΥΓ Λες να φταίει το ότι είμαι ρωσομαθής; Ή απλά σέβομαι τον άνθρωπό μου;!

vatraxokoritso είπε...

εσύ άνθρωπε μου δεν κάνεις blogging ανθρωπιστικό έργο επιτελείς...
εύγε!
(σοβαρόμιλάω.)

NinaC είπε...

Εγώ είμαι η μαμά του Γουδάκι, και μου μοιάζει!

Sofogreg είπε...

@ anonymous

Είσαι ο και λέγεσαι...

@ απολλώνια

Η γυναίκα πρέπει να είναι και να αισθάνεται ξέκωλο για τον άντρα της! Όταν όμως συνοδεύεται, πρέπει να κρατά τους τύπους. Αυτό εννοώ. Bilal λατρεία.
Φιλιά

@ Goudaki και Composition doll
Καλά, οικογενειακώς ψώνια είστε;;;

@ Krotkaya
Έχετε ούζο στις Βρυξέλλες ή να πάρω από το αεροδρόμιο;
Φιλί

@ An Lu
Είσαι ανατολίτισσα στην νοοτροπία και πολύ τυχερός ο άντρας που αγαπάς. Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και το όνομά σου μοιάζει Κινέζικο (an lu)!

@ vatraxokoritso

Ευχαριστώ!
Σημ: εγώ σου απάντησα. Εσύ μου χρωστάς ακόμα μιαν απάντηση...

vatraxokoritso είπε...

Έχεις δίκαιο αλλά τις περισσότερες φορές που δεν παίρνουμε απαντήσει στις ερωτήσεις μας είναι γιατί δεν τις θέτουμε με τον σωστό τρόπο..
Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις λοιπόν..

Καλησπερα.

giftaki είπε...

Σοφο, επειδή ξέρω τη φραπαδούρα, γι αυτό ρώτησα...

Sofogreg είπε...

@ vatraxokoritso

Θα σκεφθώ καλύτερη διατύπωση.
Καλημέρα.

@ giftaki

Δηλαδή, έχουμε και εμπειρία στην αργκό του χώρου...
Μπράβο!

o kairos είπε...

Στο τεταρτο και στο εκτο ματς εχει γινει αλητεια απο το διαιτητη ή απο τα πρακτορεια.Το σκορ ειναι 2-10 και στα δυο.Αισχος.
Τελικο συμπερασμα:Παπουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειν και στο κεφαλι.

Ανώνυμος είπε...

Γεια να συνεισφέρω και γω στη συζήτηση θα ήθελα βάσει της εμπειρίας μου να συμβουλεύσω τους Έλληνες νέους τα εξής: Αν είστε σοβαρά παιδιά και θέλετε να δημιουργήσετε μια πατροπαράδοτη οικογένεια, προτιμήστε Ρωσιδούλα. Αν θέλετε να έχετε πλούσια κοινωνική ζωή χωρίς ευθύνες, πηγαίνετε με όσο το δυνατόν περισσότερες Ελληνιδούλες (18-22 και 47-55 ετών, αποκλείστε τις λοιπές ηλικίες).

Ανώνυμος είπε...

loipon egw eimai kypria..An den to katalabes thigeis kai tis ellinides kai tis rwssides.. tis rwssides me to na tis apokaleis oles striptizoudes kai tis ellinides me ola ta ypoloipa! Thes na to pai3eis kai e3ypnos.... BLAKA!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω απο ποιές εποχές τα θυμάσαι αυτά "στριπτήζ", αλλά πλέον όσες γυναίκες δεν είναι καταπιεσμένες,κομπλεξικές, μαλακισμένες κυράτσες, δήθεν σπουδαγμένες και να πληρούν και τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις( αμέσως- αμέσως αποκλείσαμε μεγάλο μέρος του πληθυσμού),αυτές λοιπόν, θα σε κοιτάνε στα μάτια με σεβασμό, αγάπη και λατρεία μόνο αν σταθείς και συ στο ύψος σου( γιατί αυτές δεν τις πληρώνεις και φεύγεις και ησυχάζετε και οι δύο....Περήφανα έχω να πώ οτι κυκλοφορούν σήμερα γυναίκες που πληρούν τισ προυποθέσεις,λίγες βέβαια, αλλά απ' την άλλη πόσοι απ' τους σημερινούς άντρες τις αξίζουν? Αλλά αφού εσύ είσαι ευχαριστημένος με τις εν λόγω τύπισες και τις θαυμάζεις και τις σέβεσαι, γιατί προβληματίζεσαι τόσο? Leave the rest, fuck the best!

Ανώνυμος είπε...

telika oi kipries einai heiroteres apo tis ellinides

Ανώνυμος είπε...

TO EITZ KAI TA ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ? ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΡΕΣ?ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ?